D-Reizen
4.5/5

D-Reizen

Rondreizen en cruises naar Noorwegen, IJsland en Lapland.
Home » D-Reizen

D-Reizen is een toonaangevende Nederlandse reisorganisatie met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1965. Het bedrijf is opgericht door Dirk van den Broek, die zijn succes in de supermarktbranche wist uit te breiden naar de reiswereld.

D-Reizen begon als een klein reisbureau en groeide uit tot een van de grootste en meest vertrouwde namen in de Nederlandse reisindustrie.

Aanbod en Diensten

Het bedrijf biedt een breed scala aan vakantie- en reisopties, variërend van zonvakanties, stedentrips, rondreizen, tot cruises naar Noord-Europa en autovakanties.

D-Reizen werkt samen met tal van gerenommeerde reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen, wat klanten toegang geeft tot een diverse selectie aan bestemmingen en reiservaringen.

Klantgericht Advies

Een van de sterke punten van D-Reizen is de persoonlijke service en het advies dat klanten krijgen. De reisadviseurs zijn deskundig en hebben vaak uitgebreide kennis en ervaring met verschillende bestemmingen.

Dit stelt hen in staat om op maat gemaakte reisschema’s en vakantiepakketten aan te bieden die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van de klant.

Faillissement en Doorstart

In april 2021 ging D-Reizen echter failliet, voornamelijk als gevolg van de financiële impact van de COVID-19-pandemie op de reisindustrie. Dit was een grote schok voor zowel de klanten als de medewerkers van het bedrijf.

Gelukkig werd er snel een doorstart gemaakt onder de naam Prijsvrij Vakanties, waarbij de meeste winkels van D-Reizen werden overgenomen en het merk behouden bleef. Hierdoor konden veel medewerkers hun baan behouden en konden klanten blijven profiteren van de diensten die D-Reizen biedt.

Toekomst van D-Reizen

D-Reizen blijft een belangrijke speler in de Nederlandse reiswereld, met een focus op het leveren van hoogwaardige service en een breed scala aan reisopties voor elk type reiziger.

Het bedrijf blijft zich aanpassen aan de veranderende markt en de behoeften van hun klanten, met een sterk geloof in het bieden van onvergetelijke vakantie-ervaringen.

Verschillende rondreizen naar Noorwegen, IJsland en Lapland.
4.0
Betrouwbaarheid
4.0
Prijs
5.0
Aanbiedingen
5.0
Klantenservice
4.5 Totale score
Reisaanbieders
Nordic.nl is gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië.
Rondreizen en cruises naar Noorwegen, IJsland en Lapland.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa
Sunweb biedt de beste cruisevakanties.
Corendon heeft een paar geweldige cruises
D-Reizen
4.5/5