Over Ons

Home » Over Ons

Ik ben in 2019 naar Noorwegen verhuist en ben al van jongs af aan gefascineerd door de Noordelijke landen. De website is begin 2023 opgericht en wordt maandelijks uitgebreid. In eerste instantie wordt er content geplaatst met dagtrips en stedentrips naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland. Daarna wordt de site verder aangevuld met informatie over avontuurlijke bestemmingen en cruisetochten

  • Wij proberen unieke foto’s per stad of plek te plaatsen.
  • Bij de dagtrips geven we informatie over het bezoekadres, contactinformatie en toegangskosten.
  • Waar mogelijk vermelden we ook de openingstijden.

Doe inspiratie op met onze reisverslagen!​

Via onze reisverslagen kun je de leukste bestemmingen ontdekken in een bepaalde stad of gebied in Scandinavië. Via dagtrips kun je leuke activiteiten vinden zoals een bezoekje brengen aan een museum, een pretpark bezoeken of gewoon lekker door een stad slenteren. We proberen je altijd van actuele informatie te voorzien.

Nadat we de website met stedentrips en dagtrips hebben uitgebreid wordt de website aangevuld met andere categorieën. Artikelen over de landen IJsland en Finland worden binnenkort geplaatst. Mocht je na het doornemen van onze website meer over ons willen weten, neem dan contact met ons op. Gebruik het contactformulier dat je hier kunt vinden.

Reisaanbieders
Corendon heeft een paar geweldige cruises
Betaalbaar op vakantie naar Noord-Europa.
Snel en eenvoudig boeken en een duidelijke omschrijving.
Perfect georganiseerde reizen naar Scandinavië.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa