De Jong Intra Vakanties
4.0/5

De Jong Intra Vakanties

Perfect georganiseerde reizen naar Scandinavië.
Home » De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een bekende Nederlandse reisorganisatie die sinds 1972 actief is in de reisbranche. Het bedrijf werd opgericht door de broers Gerard en Wim de Jong, die hun passie voor reizen wilden delen met een breed publiek.

Aanvankelijk richtte De Jong Intra zich op busreizen binnen Europa, maar al snel breidden zij hun aanbod uit naar vliegreizen en rondreizen wereldwijd.

Geschiedenis en Groei

Vanaf het begin legde De Jong Intra Vakanties de focus op kwaliteit en klanttevredenheid, wat resulteerde in een gestage groei. In de jaren ’80 en ’90 breidde het bedrijf zijn bestemmingen uit naar populaire vakantielanden zoals Spanje, Italië en Griekenland.

Met de opkomst van het internet en de toenemende vraag naar online boekingen, wist De Jong Intra zich succesvol aan te passen door een gebruiksvriendelijke website te lanceren. Hierdoor werd het boeken van een vakantie nog toegankelijker voor een breed publiek.

Divers Aanbod en Flexibiliteit

Wat De Jong Intra Vakanties bijzonder maakt, is het uitgebreide en diverse aanbod van vakanties. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een avontuurlijke rondreis of een culturele stedentrip, bij De Jong Intra is er voor ieder wat wils.

Bovendien biedt de reisorganisatie veel flexibiliteit met betrekking tot vertrekdata, reisduur en accommodaties, waardoor je je vakantie volledig kunt afstemmen op je persoonlijke wensen.

Kwaliteit en Service

De kwaliteit en service van De Jong Intra Vakanties zijn ongeëvenaard. De reisorganisatie werkt samen met zorgvuldig geselecteerde hotels, lokale gidsen en vervoerders om ervoor te zorgen dat elke vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Daarnaast staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, wat blijkt uit de vele positieve recensies van tevreden reizigers. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, zowel voor, tijdens als na de reis.

Duurzaamheid en Toekomst

In de recente jaren heeft De Jong Intra Vakanties duurzaamheid hoog op de agenda gezet. De reisorganisatie streeft ernaar om verantwoord toerisme te promoten en de ecologische voetafdruk van hun reizen te minimaliseren. Dit doen ze door samen te werken met duurzame accommodaties en milieuvriendelijke vervoersopties aan te bieden.

De Jong Intra blijft zich ontwikkelen en innoveren om ook in de toekomst onvergetelijke reiservaringen te kunnen bieden aan hun klanten.

Conclusie

Kortom, De Jong Intra Vakanties is een betrouwbare en veelzijdige reisorganisatie met een rijke geschiedenis en een sterke focus op kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een avontuurlijke reis, bij De Jong Intra Vakanties ben je aan het juiste adres. Het bedrijf blijft groeien en innoveren, waardoor je altijd verzekerd bent van een zorgeloze en onvergetelijke vakantie.

Uitgebreide aanbod aan zorgvuldig georganiseerde stedentrips in Scandinavië.
5.0
Betrouwbaarheid
3.0
Prijs
4.0
Aanbiedingen
4.0
Klantenservice
4.0 Totale score
Reisaanbieders
Corendon heeft een paar geweldige cruises
Betaalbaar op vakantie naar Noord-Europa.
Snel en eenvoudig boeken en een duidelijke omschrijving.
Perfect georganiseerde reizen naar Scandinavië.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa