Nordic.nl
5.0/5

Nordic.nl

Nordic.nl is gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië.
Home » Nordic.nl

Nordic.nl is een gerenommeerd reisbureau dat zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Noord-Europa, waaronder Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Lapland en Denemarken. De geschiedenis van Nordic.nl is verweven met een diepe passie voor de Scandinavische landen en hun unieke culturen en landschappen.

Oprichting en Missie van Nordic.nl

Nordic.nl werd in 1980 opgericht met de missie om reizigers de schoonheid en authenticiteit van Scandinavië te laten ontdekken. Het bedrijf streeft ernaar om elk aspect van de reiservaring zo persoonlijk en memorabel mogelijk te maken. Dit doen ze door nauw samen te werken met lokale partners en gebruik te maken van hun uitgebreide kennis en ervaring.

Uitbreiding en Specialisatie

In de loop der jaren heeft Nordic.nl zijn aanbod uitgebreid en gespecialiseerd. Ze bieden niet alleen traditionele vakanties, maar ook avontuurlijke en thematische reizen aan. Dit omvat onder andere zeereizen met Hurtigruten, noorderlicht excursies, en unieke verblijven in de wildernis van Lapland. Hun reizen zijn ontworpen voor verschillende soorten reizigers, van gezinnen en koppels tot solo avonturiers en groepen.

Culturele Verbindingen

Een belangrijk aspect van de geschiedenis van Nordic.nl is hun sterke band met de Sami-cultuur, de inheemse bevolking van Lapland. Nordic.nl biedt reizen aan die reizigers de kans geven om de tradities en levenswijzen van de Sami van dichtbij te ervaren. Dit respect voor en promotie van lokale culturen is een hoeksteen van hun filosofie.

Zomer- en Winterreizen

In de zomer kun je met Nordic onbekende plekken ontdekken, ver weg van de massa, en genieten van lange hikes, kajaktochten en de middernachtzon. In de winter biedt Nordic magische ervaringen in Lapland en Noord-Noorwegen, zoals huskysafari’s, sneeuwscootertochten en het bewonderen van het noorderlicht.

Lapland, met zijn uitgestrekte wildernis en Sami-cultuur, is een populaire bestemming, zowel voor de rustzoekers als voor de avonturiers.

Accommodaties en Reistypes

Nordic.nl biedt diverse accommodaties aan, waaronder unieke lodges in Lapland, charmante dorpjes in Finland en sfeervolle hotels. De reizen kunnen variëren van groepsreizen en gezinsvakanties tot huwelijksreizen en slow travel & relax vakanties. Specifieke thema’s zoals culinaire reizen, cultuur, en zeereizen met Hurtigruten maken deel uit van het aanbod​​.

Persoonlijke Aanpak

Een belangrijk kenmerk van Nordic.nl is de persoonlijke aanpak. Het team van ervaren reisspecialisten neemt de tijd om de wensen van elke klant te begrijpen en een droomreis op maat te maken. De klanttevredenheid en warme klantrelaties staan centraal bij Nordic​​.

Duurzaamheid

Nordic besteedt ook aandacht aan duurzaamheid en probeert reizen aan te bieden die niet alleen avontuurlijk en ontspannend zijn, maar ook respectvol tegenover de natuur en lokale culturen​​.

Voor meer informatie en om je droomreis naar Noord-Europa te boeken, kun je de website van Nordic.nl bezoeken en contact opnemen met hun team van reisspecialisten.

Toekomstvisie van Nordic.nl

Nordic.nl blijft groeien en innoveren, met plannen om hun aanbod verder te diversifiëren en nieuwe, minder bekende bestemmingen in Noord-Europa te verkennen. Hun voortdurende inzet voor kwaliteit en persoonlijke service blijft centraal staan in hun benadering, waardoor ze een betrouwbare keuze blijven voor reizigers die het noorden van Europa willen ontdekken.

Met een diepgaande kennis van de regio en een toewijding aan klanttevredenheid, blijft Nordic.nl een vooraanstaande speler in de reisindustrie voor Scandinavië en de omliggende gebieden.

Nordic.nl is de specialist in winter- en zomerreizen naar Scandinavië.
5.0
Betrouwbaarheid
5.0
Prijs
5.0
Aanbiedingen
5.0
Klantenservice
5.0 Totale score
Reisaanbieders
Nordic.nl is gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië.
Rondreizen en cruises naar Noorwegen, IJsland en Lapland.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa
Sunweb biedt de beste cruisevakanties.
Corendon heeft een paar geweldige cruises
Nordic.nl
5.0/5