Mälardrottningen Yacht Hotel
5.0/5

Mälardrottningen Yacht Hotel

Overnachten op een jacht in het hartje van Stockholm.
Home » Mälardrottningen Yacht Hotel

Het Mälardrottningen Yacht Hotel is een uniek drijvend hotel gelegen in het centrum van Stockholm, direct aan het eiland Riddarholmen. Dit bijzondere hotel, gevestigd op een prachtig gerestaureerd jacht, biedt een onvergetelijke ervaring met een spectaculair uitzicht op het Mälarmeer en de iconische skyline van Stockholm.

Het hotel beschikt over 61 kajuiten, variërend van knusse standaardkamers tot luxe suites, allemaal met maritieme charme en moderne voorzieningen zoals gratis wifi en flatscreen-tv’s. Het jacht heeft ook een restaurant, een bar en verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op het water en de stad.

Geschiedenis van het Mälardrottningen Yacht Hotel

Het Mälardrottningen Yacht Hotel heeft een rijke en fascinerende geschiedenis. Het jacht werd oorspronkelijk gebouwd in 1924 in het Verenigd Koninkrijk en diende als een luxe privéjacht voor de Amerikaanse miljonair C.K.G. Billings. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het jacht gebruikt door de Britse marine en later door de Zweedse overheid.

In de jaren 80 werd het jacht omgebouwd tot een hotel en kreeg het zijn huidige naam, Mälardrottningen, wat “koningin van het Mälarmeer” betekent. Sindsdien heeft het hotel talloze gasten verwelkomd die willen genieten van een unieke verblijfservaring op het water.

Beoordelingen van Gasten

Het Mälardrottningen Yacht Hotel ontvangt over het algemeen zeer positieve beoordelingen van zijn gasten. Hier zijn enkele aspecten die vaak in de reviews worden genoemd:

  1. Unieke Ervaring: Gasten prijzen de unieke ervaring van overnachten op een historisch jacht. Het gevoel van luxe en avontuur, gecombineerd met de maritieme sfeer, maakt een verblijf in dit hotel bijzonder memorabel.
  2. Prachtige Locatie: De locatie van het hotel, met uitzicht op het Mälarmeer en de nabijheid van de oude stad (Gamla Stan), wordt vaak geprezen. Gasten waarderen de mogelijkheid om gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Stockholm te voet te verkennen.
  3. Vriendelijk Personeel: Het personeel van het Mälardrottningen Yacht Hotel wordt beschreven als vriendelijk en behulpzaam. Gasten voelen zich welkom en goed verzorgd, wat bijdraagt aan een aangenaam verblijf.
  4. Sfeervolle Kamers: De kamers, hoewel compact zoals je zou verwachten op een jacht, worden gewaardeerd om hun gezelligheid en maritieme charme. Veel gasten prijzen de netheid en het comfort van de kamers.
  5. Restaurant en Ontbijt: Het restaurant aan boord biedt een verscheidenheid aan heerlijke gerechten, en het ontbijt wordt vaak genoemd als een hoogtepunt van het verblijf. Gasten genieten van het eten terwijl ze uitkijken over het water en de stad.

Conclusie

Het Mälardrottningen Yacht Hotel in Stockholm biedt een unieke en onvergetelijke verblijfservaring op een historisch jacht, gecombineerd met moderne gemakken en een prachtige locatie. De positieve beoordelingen van gasten benadrukken de charme en aantrekkingskracht van dit bijzondere hotel, waardoor het een uitstekende keuze is voor reizigers die iets anders willen proberen tijdens hun bezoek aan de Zweedse hoofdstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisaanbieders
Nordic.nl is gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië.
Rondreizen en cruises naar Noorwegen, IJsland en Lapland.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa
Sunweb biedt de beste cruisevakanties.
Corendon heeft een paar geweldige cruises