Voigt Travel
5.0/5

Voigt Travel

Unieke reispakketten naar Noord-Europa
Home » Voigt Travel

Voigt Travel werd opgericht in 1980 door Hans Voigt, die zijn passie voor reizen wilde delen met een breder publiek. Het bedrijf begon als een klein reisbureau gespecialiseerd in vakanties naar Scandinavië en groeide snel dankzij de unieke reiservaringen die het aanbood.

In de jaren ’90 breidde Voigt Travel zijn aanbod uit naar andere bestemmingen in Noord-Europa, waaronder Finland, Zweden en IJsland. Deze uitbreiding ging gepaard met de introductie van avontuurlijke reizen, zoals huskysafari’s, sneeuwscootertochten en het bewonderen van het noorderlicht, die al snel populair werden onder reizigers.

Door de jaren heen bleef Voigt Travel innoveren en investeren in zijn dienstverlening. In de vroege jaren 2000 introduceerde het bedrijf directe chartervluchten naar afgelegen gebieden in Lapland, waardoor het voor klanten gemakkelijker werd om deze unieke bestemmingen te bereiken. Deze directe vluchten werden een onderscheidend kenmerk van Voigt Travel en droegen bij aan de groei en reputatie van het bedrijf.

Avontuurlijke reizen naar Scandinavië

Voigt Travel biedt unieke en avontuurlijke reizen naar Scandinavië, perfect voor reizigers die houden van ongerepte natuur en authentieke ervaringen. Het boeken van een reis via Voigt Travel is eenvoudig, met een gebruiksvriendelijke website en veel inspirerende reisopties.

De bestemmingen die dit reisbureau aanbiedt, variëren van de Noorse fjorden tot de Finse wildernis, elk met zijn eigen charme. De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden comfort en een authentieke sfeer, zodat je volledig kunt ontspannen tijdens je verblijf.

Uitstekende klantenservice en organisatie

Voigt Travel staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, altijd beschikbaar om je te helpen met al je reisvragen en behoeften. Dankzij de uitgebreide kennis van het team krijg je insider tips en adviezen, waardoor je reis nog specialer wordt.

De reizen zijn goed georganiseerd, met aandacht voor detail, zodat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie en de omgeving. Voigt Travel biedt unieke ervaringen, zoals huskysafari’s, het noorderlicht bewonderen en overnachten in een ijshotel, voor een onvergetelijke reis.

De prijzen bij Voigt Travel zijn competitief en bieden veel waar voor je geld, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Het boeken van een reis met Voigt Travel betekent kiezen voor avontuur, authenticiteit en hoogwaardige service, voor een memorabele vakantie.

Voigt Travel is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Europa en biedt avontuurlijke vakanties.
5.0
Betrouwbaarheid
5.0
Prijs
5.0
Aanbiedingen
5.0
Klantenservice
5.0 Totale score
Reisaanbieders
Corendon heeft een paar geweldige cruises
Betaalbaar op vakantie naar Noord-Europa.
Snel en eenvoudig boeken en een duidelijke omschrijving.
Perfect georganiseerde reizen naar Scandinavië.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa