10 Boomhut hotels in Scandinavië

Home » 10 Boomhut hotels in Scandinavië

In het prachtige Scandinavië duiken steeds meer boomhut hotels op; een avontuurlijke en duurzame manier om vakantie te vieren.

Een verblijf in een Scandinavisch boomhut hotel biedt een unieke kans om de prachtige natuur van dichtbij te ervaren. Het is de perfecte plek voor een duurzame, avontuurlijke en luxe vakantie. Boek nu uw verblijf en beleef het ultieme Scandinavische avontuur.

Hemels en Duurzaam Slapen tussen de Boomtoppen

Boomhut hotels in Scandinavië bieden een unieke combinatie van luxe en duurzaamheid. Veel accommodaties zijn volledig zelfvoorzienend, waardoor uw ecologische voetafdruk tijdens het verblijf minimaal is. U kunt er even helemaal tussenuit, midden in de wonderschone Scandinavische natuur.

In deze bijzondere hotels slaapt u niet zomaar; u slaapt tussen de boomtoppen. Dit geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw overnachting. Vanuit uw comfortabele bed heeft u een fenomenaal uitzicht over de ongerepte bossen en heldere sterrenhemel.

Een Waar Paradijs voor Natuurliefhebbers

De boomhut hotels zijn gelegen in de mooiste natuurgebieden van Scandinavië. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de kilometerslange routes door adembenemende landschappen. Ook voor de vogelspotters is het een waar paradijs; neem uw verrekijker dus zeker mee!

Een vakantie in een boomhut hotel is een avontuur voor het hele gezin. Veel hotels bieden spannende activiteiten aan, zoals boomklimmen, ziplinen en georganiseerde natuurwandelingen. Jong en oud kunnen genieten van een vakantie vol avontuur en natuurbeleving.

De Hoogtepunten van Scandinavisch Design

Scandinavië staat bekend om haar minimalistische en functionele design. Ook in de boomhut hotels komt deze stijl volledig tot zijn recht. De hutten zijn vaak ontworpen door vooraanstaande Scandinavische architecten, wat zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en esthetiek.

Hier is onze lijst met 10 Boomhut Hotels in Scandinavië

  1. Treehotel – Harads, Zweden: Bekend om zijn moderne en unieke architectuur, biedt het een assortiment van innovatieve boomhutten, waaronder een UFO-vormige hut.
  2. Stedsans in the Woods – Halland, Zweden: Een rustieke ervaring met een focus op duurzaamheid en de nabijheid van de natuur, perfect voor diegenen die willen ontspannen in een natuurlijke omgeving.
  3. Granö Beckasin – Granö, Zweden: Biedt zowel boomhutten als eco hutten, en staat bekend om zijn mooie locatie aan de rivier de Ume.
  4. Tree Top Fiddan – Noorwegen: Biedt een prachtig uitzicht op het omliggende bos en een rustieke maar comfortabele inrichting.
  5. Islanna Treehotel – Tranemo, Zweden: Bekend om zijn prachtige, traditioneel Zweedse architectuur en rustieke omgeving.
  6. Pan Treetop Cabins – Hedmark, Noorwegen: Biedt modern ontworpen hutten met grote ramen om van het panoramische uitzicht te genieten.
  7. Woodnest – Odda, Noorwegen: Deze boomhutten bieden een knusse en comfortabele verblijfplaats, genesteld in de boomtoppen met een prachtig uitzicht op de fjord.
  8. Norrqvarn Hotell & Konferens – Göta Kanal, Zweden: Biedt unieke boomstam en trol hutten voor een sprookjesachtige overnachting.
  9. Arctic TreeHouse Hotel Rovaniemi, Finland: Het Arctic TreeHouse Hotel staat bekend om zijn comfort, unieke design en de prachtige natuurlijke omgeving, wat het een uitstekende keuze maakt voor een verblijf in een boomhut hotel in Finland.
  10. Brattlandsstugan – Åre, Zweden: Biedt comfortabele boomhut accommodaties met traditionele Scandinavische designelementen.

Tips voor Uw Verblijf

Bent u van plan om binnenkort naar een boomhut hotel in Scandinavië te gaan? Vergeet dan niet om comfortabele kleding en goede wandelschoenen mee te nemen. Veel hotels bieden ook fietsverhuur aan, een ideale manier om de omgeving te verkennen.

Geef een reactie

Reisaanbieders
Corendon heeft een paar geweldige cruises
Betaalbaar op vakantie naar Noord-Europa.
Snel en eenvoudig boeken en een duidelijke omschrijving.
Perfect georganiseerde reizen naar Scandinavië.
Unieke reispakketten naar Noord-Europa